SOL PARBRIZ IARNA 5L(-20 grade)

Va este recomandat pentru siguranta :

  • sanatatii - prin utilizarea alcoolului etilic (nu METHILIC - "cap de mort")
  • confortului - prin aerul parfumat resimtit in interiorul autoturismului 
  • calatoriei - prin substantele active ce actioneaza asupra parbrizului, lunetei, etc

Produsul ofera protectie stergatoarelor auto, chederelor de la geamuri, parbriz, luneta si poate fi considerat ca si accesoriu auto indispensabil in traficul rutier.

Mai multe detalii

CLC1185
Produs nou

8,66 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

DESCRIERE

Solutia de parbriz, face parte din gama accesorii auto, indispensabila in traficul cotidian rutier. Este o solutie pe baza de detergenti si alcooli naturali, care nu afecteaza stergatoarele auto, chederele de la geamuri (parbriz, luneta, geamuri laterale). Utilizata pentru toate gamele de autoturisme (Renault, Audi, Mercedes, Porche, etc)

In variante diferite de culoare, poate fi folosita ca si efect de tunning auto (efect vizual de scurta durata). In prezent se folosesc ca si coduri de culoare albastu marin pentru cele de iarna.

CARACTERISTICI

Nu contine METHANOL. Nu este insotit de simbolul "cap de mort" pentru avertizarea toxicitatii ridicate si a efectelor letale la o utilizare frecventa si indelungata.

Nu induce stari de somnolenta, iritatii ale mucoaselor, pierderi de cunostinta si nu poate cauza orbirea sau tulburari digestive. Vaporii ce ajung in interiorul masinii prin sistemul de ventilatie al autoturismului in contact cu ochii sau pielea nu provoaca lacrimari sau iritatii la nivelul globului ocular sau al pielii (ca in cazul methanolului).

Degreseaza si reda claritatea vizuala parbrizului, la o utilizare repetata (in cazul in care parbrizul prezinta o pelicula "grasa" ce poate fi observata imediat la trecerea lamelei peste aceasta)

Are in compozitie substante active ce au rolul de a "penetra", "curata", "sampona" si "clati" suprafata tratata. 

Culoare albastra, limpede, ρ=0.96, concentrat, avand punctul de inghet pana la o temperatura de - 20 grade Celsius.

INDICATII/CONTRAINDICATII

Este indicat a se utiliza ca atare fara a se amesteca cu alte substante sau detergenti.

Nu are contraindicatii speciale (ca in cazul solutiei cu METHANOL), in afara celor prevazute de lege si descrise pe eticheta.

MOD DE ÎNTREBUINâARE

Desurubati capacul sticlei si turnati continutul în dispozitivul de spalare conform tabelului de pe ambalaj cu ratele de dilutie ale produsului. Nu se adauga alti detergenti în solutia de spalare a parbrizului; pot afecta efi cienta si calitatea solutiei.

MOD DE AMBALARE

• Flacon 1 litru

• Bidon 3 litri

TERMEN DE GARANâIE

3 ani.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

7 Alte produse în aceaşi categorie