SOLUTIE DEZGHETAT PARBRIZ

Actioneaza prin penetrarea stratului de gheata, transformand-o in picaturi de apa.

Are efect asupra peliculei la temperaturi de pana la -20ºC. Nu ataca chederele si nici lamelele din cauciuc ale stergatoarelor.

Are efect indelungat dupa aplicare prin pastrarea substantei active pe suprafata tratata.

 

Mai multe detalii

CLC1085
Produs nou

9,28 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

V-ati saturat ca in fiecare dimineata sa "inghetati" langa masina curatind cu racleta parbrizul? De ce sa nu stam in interiorul autoturismului si concomitent cu "incalzirea" motorului sa profitam si de dezghetarea parbrizului?

 

Solutia va ajuta sa curatati parbrizul, in cel mai usor mod, prin pulverizarea solutiei peste pelicula de gheata formata pe parbriz. Actioneaza prin penetrarea ghetii, transformand-o in picaturi de apa.

 

Diminetile geroase de iarna, intalnim frecvent aspectul parbrizului inghetat. Ne apucam repede cu racleta sa curatam stratul de gheata, pentru a putea pleca cat mai repede la drum ... dar de fiecare data ne dam seama ca nu este ata de facil sa indepartam acea pelicula de gheata.

 

Solutia are rolul de a penetra stratul de gheata, de al desprinde de pe suprafata parbrizului si de al transforma in picaturi de apa. Mai mult, daca tot asteptam sa se incalzeasca motorul, de ce sa nu o facem in interiorul masinii (unde nu ne sufla vantul in fata?).

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

10 Alte produse în aceaşi categorie