PFC- protectie totala antirugina

Produs perfectionat dupa luni de cercetare si testare, PFC este un produs unic pe baza de lanolina , ce previne rugina si coroziunea, lubrifiant si penetrant.

Formula sa superioară reprezintă cea mai bună cale de protecţie pentru maşini, camioane, echipamente şi utilaje grele, impotriva ruginii, impotriva factorilor corozivi de pe şosele.

Produs non-toxic si fără solvenţi. Pregatirea suprafeţelor este simplă ( spalare si uscare ), iar aplicarea uşoara şi rapidă, PFC poate fi aplicat practic in orice spaţiu. Nu se usuca , ramane flexibil şi cu aspect de gel, nu crapa, nu se sparge si nu reţine apa, rămâne transparent şi permite accesul uşor la zonele pentru reparaţii. Poate fi aplicat când se face schimbul de ulei atunci când maşina este ridicată pe elevator.

PFC oferă o alternativă ieftină de protecţie anti-corozivă. PFC previne rugina, rămâne moale și flexibil și continuă să acopere suprafeţele metalice mult timp dupa ce alte produse pe bază de apă sau solubile în solvenți s-au evaporat.

O altă caracteristică importantă a PFC este că pelicula sa translucidă este ușor de recunoscut și previne problemele cauzate de rugină înainte ca acestea să apară, spre deosebire de acoperirile cu măști cauciucate ce permit ruginii să crească și să se răspândească după aplicare !

Durează până la un an, este ușor de îndepărtat, ieftin și uşor de aplicat din nou.

Produs nou

0,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

8 Alte produse în aceaşi categorie