LICHID SERVO-DIRECTIE Liq.

Lichidul pentru servo-directie “2+2”, face parte din gama uleiurilor auto, fiind considerat un lichid de transmisie de traditie pe piata pieselor auto din SUA si Europa.
Este un produs 100% fabricat in Pennsylvania-USA de catre producatorul american Berkebile Oil Co. si care datorita performantelor si calitatii premium  este apreciat atat de specialistii din domeniu cat si de automobilistii impatimiti de tunning & accesorii auto.
Lichidul de servo-directie  “2+2”, este un produs de marca complex care:
• indeplineste toate standardele si specificatiile constructorilor de masini americane(GM 9985010,Ford ESW-M2C128C and D, Chrysler MS-5931E, American Motors AM4124 si International Harvester 990625C1) precum si a cerintelor majoritatea constructorilor europeni; nu este recomandat pentru unitatile de servo-directie ale fabricantului Honda;
• este compatibil si se poate amesteca cu toate fluidele de servo-directie;
• reduce uzura, imbatranirea garniturilor, ajuta la prevenirea scurgerilor de lichid si stopeaza zgomotul (scartaitul) volanului;
• are in compozitie aditivi anti-spumare si anticorozivi;
Lichidul de servo-directie “2+2” este alcatuit dintr-un amestec unic de uleiuri parafinice si nafetenice de baza, la care s-a  adaugat un pachet de aditivi atent selectionati si verificati in vederea asigurarii unei performante optime a sistemului de servo-directie.
Lichidul de servo-directie “2+2” a fost astfel conceput, incat sa includa in componenta sa un agent de modificare a frictiunii in masura sa reduca zgomotul de scartiit al pompei de servo-directie.

Mai multe detalii

Produs nou

13,19 lei TVA inclus

  • 355 ml
  • 500 ml
  • 945 ml

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

RECOMANDARI

Utilizati lichidul recomandat de cartea tehnica a fiecarul constructor de autovehicule. Unele unitati de servo-directie sunt concepute sa utilizeze lichid de transmisie, in timp ce altele sunt proiectate a folosi lichid de servo-directie. Utilizarea in mod gresit a altui  fluid decat cel recomandat poate sa dauneze performanetelor unitatii si pot aparea efecte nedorite cum ar fi spumarea ori ungerea improprie. Nu utilizati niciodata lichid de servo-directie pentru transmisie sau in loc de ulei de motor.

 

INSTRUCÅ¢IUNI DE FOLOSIRE
Opriti motorul. Adaugati sau înlocuiti total lichidul în recipientul pentru servo-directie. Nu umpleti mai sus de nivelul specificat. Utilizati doar lichide de servo-directie pure în sistemul de servo-directie.
Folosirea lichidelor necorespunzatoare în transmisiile automatice ale fluidelor hidraulice poate duce la defectarea unitatilor si la anularea garantiei. Verificati periodic nivelul lichidului de servo-directie si controlati adjustarile curelei. Desi verificarea nivelului lichidului de servo-directie se poate face si la rece si la cald, este de preferat sa se realizeze la o temepratura cat mai mare. Consultati un service auto daca aveti în continuare pierderi de lichid.

 

MOD DE AMBALARE

• Recipiente 355 ml

• Recipiente 500 ml

• Recipiente 945 ml.

 

TERMEN DE GARANÅ¢IE

10 ani

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.