SAMPON AUTO CU CEARA 1L

Produsul este in forma concentrata in proportie de 1:200. In 10 litrii de apa adaugati 2 capace (50 ml) SAMPON AUTO. Spalati caroseria cu un burete sau cu o perie moale. Se clateste cu jet de apa.

Îndeparteaza fara probleme stratul gros de murdarie, fara a deteriora stratul de lac deoarece este perfect pentru curatarea suprafetelor emailate, a suprafetelor metalice si din inox, a melaminei si suprafetelor lacuite.

amabalaj: flacon HDPE

cantitate : 1 litru

Mai multe detalii

CLC1058
Produs nou

14,52 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

Îndeparteaza fara probleme stratul gros de murdarie, fara a deteriora stratul de lac deoarece este perfect pentru curatarea suprafetelor emailate, a suprafetelor metalice si din inox, a melaminei si suprafetelor lacuite. Datorita compozitiei sale special create de protectie a stratului de lac, dupa îndepartarea murdariei, samponul asigura o suprafata stralucitoare si rezistenta la praful atmosferic. Are efect antistatic

MOD DE UTILIZARE

Stropiti bine caroseria cu apa. Adaugati 50 de ml sau 2 capace de sampon la 10 litri de apa. Spalati apoi cu un burete sau cu o perie moale. Clatiti cu jet de apa . Lustruiti apoi cu o laveta din microfibra.

MOD DE AMBALARE

Flacon 1000 ml.

TERMEN DE GARANâIE

3 ani.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

21 Alte produse în aceaşi categorie

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat deasemenea si :