LEATHER CLEANER 10L

Îndeparteaza eficient murdaria fara a lasa urme. Formula, bogata în ceara naturala si ingredienti speciali, este conceputa pentru a curata obiectele din piele (scaune si canapele din piele, îmbracaminte si încaltaminte, etc).

Mai multe detalii

CLC1049
Produs nou

252,45 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

Protejeaza, hidrateaza si curata în profunzime. Reîmprospateaza culoarea si reda stralucire naturala obiectelor din piele, lasând o pelicula protectoare fara a avea un tuseu gras.

MOD DE UTILIZARE

Înainte de aplicare stergeti suprafata din piele cu o laveta curata si uscata. Aplicat în strat subtire pe o laveta sau prin pulverizare si sters imediat cu o laveta din microfibra, este economic si reda tapiseriei auto, culoarea initiala

Aplicati pe laveta un strat subtire, distribuiti uniform pe suprafata murdara si stergeti cu o laveta din microfibra fara a freca. Nu necesita lustruire. Produsul se aplica prin pulverizare, în cantitate mica, pe suprafata de curatat dupa care se sterge cu o laveta de microfibra. La curatarea suprafetelor din piele naturala, produsul nu se va lasa în contact cu suprafata de curatat, mai mult, de 2 - 3 minute.

MOD DE AMBALARE

Canistra 10 kg

TERMEN DE GARANTIE

3 ani.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

21 Alte produse în aceaşi categorie