LEATHER CLEANER 500ML

Tratament pentru pielea naturala sau sintetica cu proprietatea de curatare a suprafetelor obiectelor si interioarelor capitonate din piele naturala si sintetica. Formula special conceputa, bogata in ceruri naturale, cu rezultate garantate privind prelungirea duratei de viata a  suprafetei din piele tratate.

Mai multe detalii

CLC1048
Produs nou

18,09 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

Acest produs destinat domeniul auto, poate fi comparat cu o crema cosmetica de cea mai buna calitate, pentru intretinerea si curatarea pielii folosita de cele mai renumite saloane de infrumusetare

• Formula, bogata în ceara naturala si ingredienti speciali, este conceputa pentru a curata obiectele din piele (scaune si canapele din piele, îmbracaminte si încaltaminte, etc)

• Protejeaza, hidrateaza si curata în profunzime

• Reîmprospateaza culoarea si reda stralucirea naturala a obiectelor din piele, lasând o pelicula protectoare fara a avea un tuseu gras

• Produs gata de utilizare.

MOD DE UTILIZARE

Înainte de aplicare stergeti suprafata din piele cu o laveta curata si uscata. Aplicat în strat subtire pe o laveta sau prin pulverizare si sters imediat cu o laveta din microfi bra, este economic si reda tapiseriei auto, culoarea initiala. La curatarea suprafetelor din piele naturala, produsul nu se va lasa în contact cu suprafata de curatat mai mult de 2-3 minute.

MOD DE AMBALARE

• Flacon 500 ml prevazut cu trigger

TERMEN DE GARANâIE

3 ani.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

21 Alte produse în aceaşi categorie

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat deasemenea si :