CURATITOR CONTACT ELECTRIC Spray (590ml)

Înlatura carbonul, punctele arse, alte substante produse de scântei ce se depun pe contactele electrice

Mai multe detalii

B900
Produs nou

31,18 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

• Prelungeste viata instalatiei electrice si economiseste combustibilul

• Neinflamabil si usuca rapid

• Pentru porniri rapide si performante de vârf! Utilizabil pentru toate contactele electrice ale automobilelor, motocicletelor, camioanelor, utilajelor de deszapezire, echipamentelor industriale, etc.

MOD DE FOLOSIRE

Pulverizati o cantitate sufi cienta pe piesele murdare, stergeti cu o cârpa si apoi periati daca este posibil. Reaplicati un strat prin pulverizare pentru a înlatura carbonul si ceilalti contaminati. Curatati în timp util locul de deseuri (inclusiv lichid contaminat si cârpe) si depozitati-le într-un container de gunoi în aer liber în conformitate cu legile în vigoare din tara respectiva. Pentru o pulverizare adecvata, folositi doza la o temperatura de aprox. 22 grade Celsius. Nu pulverizati pe produsele din plastic (inclusiv policarbonatele), cauciucuri, vopsele, ceara sau alte produse similare pentru finisat suprafetele, deoarece se pot deteriora.

Protejati aceste zone de pulverizari excesive. Pentru aplicarile în puncte fine sau în locurile greu accesibile, introduceti bine furtunul prelungitor în capul pulverizatorului.

MOD DE AMBALARE

Spray 590 ml.

TERMEN DE GARANTIE

2 ani.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

1 Alte produse în aceaşi categorie