FILTRU ULEI W75/3 Super Nova, Solenza, Logan, MCV, Sandero

Filtrele de Ulei Clean-clean TM, fac parte din gama filtrelor auto performante fiind renumite pe piata uleiurilor, pieselor si consumabilelor auto din SUA si Europa.

Aceste filtre de ulei sunt calitate Premium si sunt fabricate pentru brandul Clean-clean TM si care datorita inglobarii unei tehnologiei avansate precum si a calitatii superioare sunt apreciate atat de specialistii din domeniu cat si de automobilistii impatimiti de tunning & accesorii auto. 

Filtrul de ulei este localizat in sistemul de lubrifiere al motorului si este destinat pentru lubrifierea elementilor, reducerea uzurii si echilibrarea motorului, precum si pentru a filtra impuritatile din uleiul de motor.

Mai multe detalii

CLCW75/3
Produs nou

8,00 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

Sunt furnizate doua tipuri  de filtre de ulei: modelul cu infiletare rotativa si modelul cartus. Majoritatea filtrelor de ulei cu infiletare rotativa sunt prevazute cu supape posterioare anti-scurgere cat si cu supape de trecere care permit o drenare multipla a fluidului si o eficienta sporita.

-Filtrele de ulei Clean-clean TM sunt fabricate din materiale Premium care indeplinesc standardele ISO/TS si cerintele OE, asigura o filtrare optima si o performanta a produsului pe termen lung;

-Garniturile de etansare cu care sunt prevazute filtrele de ulei Clean-clean sunt confectionate din materiale cu o calitate superioara care confera produsului rezistenta la temperaturi si presiuni mari;

- Design atractiv al produsului si ambalajului; sunt incluse instructiuni de montare & utilizare, conditii de garantie etc; este mentionat pe produs si ambalaj si codul MANN pentru o usoara identificare si aplicabilitate a filtrului.

 

Aplicatii: 

Dacia Super Nova 1.4

Dacia Logan 1.4 (LSOA,LSOC,LSOE,LSOG)

Dacia Logan 1.5 dCi (LSOJ,LSOK)

Dacia Logan 1.6 (LSOB,LSOD,LSOF,LSOH)

Dacia Logan 1.6 16V (LSOM)

Dacia Logan Express 1.4, 1.6, 1.5 dCi

Dacia Logan MCV 1.4, 1.6, 1.5 dCi

Dacia Logan Pick-up 1.5 dCI

Dacia Sandero 1.4, 1.6, 1.5 dCi

Renault (diverse motorizari din modelele Clio I,II, Kangoo,Laguna I,II,III, Master II,Megane,Scenic,Rapid,Modus etc)

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

27 Alte produse în aceaşi categorie