FILTRU MOTORINA KL404 LOGAN 1.5DCI

Filtrele de combustibil Clean-clean TM, fac parte din gama filtrelor auto performante fiind renumite pe piata  pieselor si consumabilelor auto din SUA si Europa.

Aceste filtre de combustibil sunt calitate Premium si sunt fabricate pentru brandul Clean-clean TM si care datorita inglobarii unei tehnologiei avansate precum si a calitatii superioare sunt apreciate atat de specialistii din domeniu cat si de automobilistii impatimiti de tunning & accesorii auto. 

Filtrele de combustibil sunt utilizate pentru filtrarea combustibilului, pentru protectia elementelor precise si implicit pentru prelungirea vietii motorului.

Mai multe detalii

CLCKL404
Produs nou

60,38 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

Sunt furnizate trei tipuri de filtre de combustibil: tipul cu infiletare rotativa, tipul cartus si tipul in-line (Metal sau Nylon);

Modelele cu infiletare rotativa si cartus sunt utilizate la motoarele Diesel. Modelul in-line este folosit la masinile de pasageri pe benzina sau Diesel si se monteza intre liniile de alimentare.

-Filtrele de combustibil Clean-clean TM sunt fabricate din materiale Premium care indeplinesc standardele ISO/TS si cerintele OE, asigura o filtrare optima si o performanta a produsului pe termen lung;

- Design atractiv al produsului si ambalajului; sunt incluse instructiuni de montare & utilizare, conditii de garantie etc; este mentionat pe produs si ambalaj si codul MANN pentru o usoara identificare si aplicabilitate a filtrului.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

27 Alte produse în aceaşi categorie