FILTRU AER C2598 Daewoo Cielo, Espero

Filtrele de aer Clean-clean TM, fac parte din gama filtrelor auto performante fiind renumite pe piata  pieselor si consumabilelor auto din SUA si Europa.

Aceste filtre de aer sunt calitate Premium si sunt fabricate pentru brandul Clean-clean TM si care datorita inglobarii unei tehnologiei avansate precum si a calitatii superioare sunt apreciate atat de specialistii din domeniu cat si de automobilistii impatimiti de tunning & accesorii auto. 

Filtrele de aer sunt localizate in sistemul de admisie al aerului si sunt folosite pentru a filtra praful si alte impuritati din sistemul de admisie, pentru a reduce uzura motorului si pentru a evita deteriorarea componentelor electronice sensibile.

Mai multe detalii

CLCC2598
Produs nou

13,14 lei TVA inclus

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

Sunt furnizate mai multe tipuri de filtre de aer: tipul PP, tipul cu cadru metallic, NON-Woven etc;

-Filtrele de aer Clean-clean TM sunt fabricate din material superioare  sub atentul control al producatorului;

-Filtrele de aer Clean-clean TM sunt fabricate din materiale Premium care indeplinesc standardele ISO/TS si cerintele OE, asigura o filtrare optima si o performanta a produsului pe termen lung;

- Design atractiv al produsului si ambalajului; sunt incluse instructiuni de montare & utilizare, conditii de garantie etc; este mentionat pe produs si ambalaj si codul MANN pentru o usoara identificare si aplicabilitate a filtrului;

 

Aplicatii:

Daewoo Cielo, Espero

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

27 Alte produse în aceaşi categorie