SPUMA ACTIVA 5 sau 10 sau 20 KG

Este un agent de curatare puternic alcalin si puternic concentrat având ca destinatie spalarea autovehiculelor.

Mai multe detalii

Produs nou

74,49 lei TVA inclus

  • 5 kg
  • 10 kg
  • 20 kg

- +

Reduceri

Nu sunt reduceri

 
Mai multe informatii

MOD DE UTILIZARE

Datorita compozitiei speciale, se poate aplica în diferite moduri: pulverizare, spumare, în dozatoarele instalatiei de spalare si ca agent de prespalare în caz de spalare sub presiune. La vehiculele foarte murdare, rata de dilutie este de 35 ml la 1 litru de apa (dilutie 1:30). Pentru spalari usoare o dilutie de 20 ml la 1 litru de apa (dilutie 1:50) este suficient.

1 - Pulverizare: Produsul se poate dilua înainte de utilizare cu apa în raport de 1:30 pâna la 1:50 (functie de gradul de murdarie) si se aplica pe caroseria automobilului, sub forma unei spume dense si persistente, cu ajutorul unei lance speciale de generat si aplicat spuma, racordata la o pompa de apa sub presiune. Produsul se aplica prin pulverizare de jos în sus. Spuma rezultata se lasa sa actioneze 2-3 minute dupa care se clateste cu multa apa sub presiune. Murdaria depusa pe caroserie, este îndepartata rapid si efi cient fara a interveni cu buretele sau peria.

2 - Ca agent de prespalare în cazul spalarii sub presiune: Diluati 1 pâna la 2 litri de Activ Auto Shampoo în 10 litri de apa. Potriviti dozajul (functie de gradul de murdarie) între 0,5% - 2% la capatul pulverizorului. Din cauza folosirii unei cantitati mari de apa la spalare la înalta presiune, aceasta metoda de spalare este mai putin efi cienta decât metoda prin pulverizare, cu toate ca Activ Auto Shampoo ajuta ca agent de prespalare.

3 - În dozatorul instalatiei de spalare: Instalatiile de obicei contin o pompa de dozare. În acest caz puteti folosi nediluat. Potriviti pompa la dilutie de 1-2% pentru pulverizare.

MOD DE AMBALARE

• Canistra 10 kg

• Canistra 20 kg.

TERMEN DE GARANTIE

3 ani.

 
Custom tab

This is a custom block edited from admin panel.You can insert any content here.

25 Alte produse în aceaşi categorie

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat deasemenea si :