POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARII DE DATE CU CARACTER PERSONAL

 

 

  1. Angajamentul SC AUTO ABIL SRL

 Protejarea sigurantei si securitatii datelor personale este importanta pentru Subscrisa, prin urmare activitatea desfasurata de noi se desfasoara in stricta conformitate cu legislatia in vigoare referitoare la protectia sigurantei datelor si securitatea acestora.

 Accesand pagina noastra de comert on-line www.accesoriiauto.ro, veti lua cunostinta asupra

Notei de informare privind protectia datelor personale/Consimtamantul persoanei vizate.

 Acest regulament prezinta modul in care sunt colectate si utilizate informatii, precum si conditiile de utilizare ale informatiilor cu caracter personal.

  

      2. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

2.1.Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna-credinta si in stricta conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

2.2.Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri bine determinate, explicite si legitime.

2.3.Datele cu caracter personal nu stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in vederea carora au fost colectate.

2.4.Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate, prevazute de Legea nr.677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.

2.5.Se vor lua masurile necesare (stergerea si rectificarea lor) cu privire la datele inexacte si incomplete din punct de vedere al scopului in care sunt colectate si pentru care vor fi prelucrate.

2.6. Se vor lua masurile tehnice si organizatorice procedurale adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal, impotriva pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 

  1.   Scopul utilizarii datelor cu caracter personal

3.1.Subscrisa va colecta, utilize, prelucra datele personale oferite numai pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate, respectiv preluarea comenzilor de achizitie produse accesorii auto, de pe site-ul www.accesoriiauto.ro.

 

      4. Securitatea datelor personale    

4.1.Pentru a proteja datele personale de pierderea, sau alterarea acestoran si de accesul unor persoane neautorizate, Subscrisa utilizeaza masuri de securitate tehnico-organizatorice.

4.2.Datele personale introduse de catre utilizator, vor fi folosite numai in scopul declarat al acestei politici.

4.3.Subscrisa nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul site-ului www.accesoriiauto.ro si nu divulga adrese de email, sau orice alte date, altor persoane.

 

    5. Acoperirea cerintelor minime de securitate

5.1.Computerele si alte terminale de acces ce vor cuprinde bazele de date cu informatii cu caracter personal se afla ijn incaperi care se incuie.

5.2.Utilizatorii de date cu  caracter personal sunt instruiti asupra importantei mentinerii confidentialitatii acestora, precum si cu privire la riscul incalcarii acesteia.

5.3. Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal, SUBSRISA ia urmatoarele masuri:

          a) Interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe si dubioase;

                 b) Informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusi informatici;

          c) Implementarea si actualizarea permanenta a unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice;

5.4. Scoaterea la imprimanta a datelor cu caracter personal se va realiza numai de catre utilizatori numiti prin decizie si  numai in scopul precizat de prezentul regulament;

       SUBSCRISA SC AUTO ABIL SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal gazduite prin sistemul sau informatic.