Pentru a plasa o comanda pe accesoriiauto.ro va rugam sa urmati pasii de mai jos:

  1. Intrati pe pagina produsului pe care doriti sa-l cumparati.
  2. Selectati modelul dorit in cazul produselor cu mai multe modele, cantitatea dorita din produsul respectiv, dupa care apasati pe butonul “COMANDA” sau " ADAUGARE IN COS". Veti vedea in coltul din dreapta sus a ecranului cum cosul de cumparaturi s-a modificat, continand produsele selectate. Daca doriti sa continuati cumparaturile puteti vizita paginile altor produse, urmand aceeasi procedura.
  3. Atunci cand sunteti pregatit sa finalizati comanda, va rugam sa dati click pe Cosul meu din dreapta sus a ecranului. Veti ajunge in pagina cu sumarul cosului de cumparaturi unde puteti vedea toate produsele comandate, pretul lor si valoarea totala a comenzii.
  4. Apasati pe butonul “Finalizare comanda” din dreapta jos a ecranului.
  5. Introduceti datele de autentificare in cazul in care nu v-ati autentificat in cont inainte de a incepe cumparaturile.
  6. Selectati adresele de livrare si de facturare. In cazul in care doriti o adresa diferita de facturare de cea de livrare, va rugam sa deselectati casuta “Folosirea aceleasi adrese pentru facturare si livrare”. Selectati adresele dorite din campurile “Alege adresa de livrare” si “Alege o adresa de facturare”. Daca doriti sa adaugati o noua adresa, apasati butonul “Adaugare adresa noua” si completati cu informatiile cerute. Daca aveti un mesaj in legatura cu comanda plasata, puteti sa-l scrieti in campul situat sub adresa. Apasati butonul “Finalizare comanda”.
  7. Alegeti modalitatea de livrare dorita. Bifati casuta prin care declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile serviciilor noastre. Apasati butonul “Finalizare comanda”.
  8. Alegeti metoda de plata preferata: ramburs, transfer bancar. Imediat veti primi confirmarea comenzii. 
  9. Apasati "Confirmare comanda" pentru a incheia procesul de comanda.