Categories

Reduceri

Nu sunt reduceri

Lista produselor dupa BRAND Clean Clean

Brand-ul Clean-Clean a luat fiinţă în anul 2002 din dorinţa de a oferi pieţei din România produse premium folositoare odorizării maşinilor şi locuinţelor, care să schimbe aerul din maşini, locuinţe şi spaţiile închise.


În 2003 echipa de noastra de profesionişti concep noi produse destinate îngrijirii auto, produse comercializate sub brandul Clean-Clean.


O nouă extindere a domeniul de activitate al companiei vizează părţile componente auto, astfel încât în anul 2006 apare pe piaţă şi brandul Clean-Clean Autoparts.


În prezent Clea-Clean este oferit pieţei în 3 game:


• Gama Car Care care cuprinde produse de întreţinere şi curăţare auto:


odorizanţi auto, deodorante igienizante, lavete, bureţi auto, emulsii siliconice lucioase şi mate, soluţii pentru curăţarea tapiţeriilor, soluţii pentru curăţarea interioarelor din piele, soluţii pentru parbriz atât de vară cât şi de iarnă, şampoane auto, antigel, soluţii pentru îndepărtarea insectelor, soluţii pentru desgresare motor, soluţie pentru dezghetarea yalelor, filtre,


ştergătoare auto, curele de transmisie.


• Gama de Produse Profesionale destinate spălătoriilor auto - spumă activă, şampon auto, soluţie pentru parbriz, soluţie pentru curăţarea tapiţeriilor, soluţii pentru curăţarea interioarelor din piele, emulsii siliconice lucioase şi mate, soluţie pentru îndepărtarea insectelor, soluţie pentru degresare motor, soluţii pentru anvelope.


• Gama HoReCa care cuprinde soluţii pentru întreţinerea şi curăţarea suprafeţelor din sticlă, soluţii pentru curăţarea şi întreţinerea mochetelor, soluţii pentru curăţarea şi întreţinerea obiectelor din lemn, detartrant, soluţii pentru curăţat podeaua, soluţie pentru desfundat ţevile, detergent universal şi soluţie pentru curăţarea şi întreţinerea obiectelor sanitare.


Clean-Clean foloseste numai cu materii prime de cea mai bună calitate, ceea ce asigură obţinerea produselor finite la un standard calitativ ridicat (import Suedia, Anglia, etc).


Sistemul de ambalare este automat şi exclude pierderile de orice fel, aromele păstrându-se timp îndelungat.


Dispune de o echipă de tineri designeri care lucrează constant la un înalt nivel de calitate ce conferă produselor un aspect ce se remarcă printr-o grafică de excepţie.


Respectarea calităţii produsului se face în concordanţă cu respectarea procedurilor de lucru prevăzute în “Manualul Calităţii” şi pe baza cărora CleanOx a fost certificat SR EN ISO 9001-2001 de către CERTIND.


Clean-Clean are o colaborare permanentă cu principalele lanţuri de benzinării din România (Lukoil, Rompetrol, Petrom, OMV,MOL - produse private label) dar şi cu parteneri externi (export în SUA, Germania, Belgia, Suedia, Iran, Ukraina, Bulgaria).


Pe partea de Auto-Parts există parteneriate cu fabrici din SUA, Anglia, Israel şi China.


Clean-Clean a reuşit să îşi crească cifra de afaceri cu o medie de 40-50% pe an şi să deţină 25-30% din piaţa cosmeticelor auto.

 • Clean Clean

  210,51 lei

  • Protejează şi înviorează culoarea oricărui tip de anvelopă • Nu pătează şi nu este lipicios • Ideal şi pentru fi nisarea covoraşelor din cauciuc din interiorul maşinii • Folosit în întreţinerea auto.

 • Clean Clean

  10,65 lei

  "INSECT CLEANER" este produs sub brand-ul "CLEAN CLEAN PREMIUM" si este un produs lichid, alcalin. Datorita formulei special create îndeparteaza urmele de insecte, polen, excremente de pasare, si a altor substante de natura organica, fara efort si fara sa atace suprafetele tratate Ambalat in flacon de 500 ml prevazut cu pulverizator, lichidul poate fi...

 • Clean Clean

  7,14 lei

  • Buretele este imbracat in piele de scamosata de capra cu aceleasi proprietati ca si pielea de caprioara. • În stare uscata se poate utiliza la uscarea caroseriei autovehiculelor, fiind puternic absorbant • Folosit umed se poate utiliza la stergerea parbrizului, a geamurilor, a ecranelor televizoarelor si monitoarelor, a ochelarilor etc. fara a zgâria si...

 • Clean Clean

  2,86 lei

  • Buretele este imbracat in piele de scamosata de capra cu aceleasi proprietati ca si pielea de caprioara. • În stare uscata se poate utiliza la uscarea caroseriei autovehiculelor, fiind puternic absorbant • Folosit umed se poate utiliza la stergerea parbrizului, a geamurilor, a ecranelor televizoarelor si monitoarelor, a ochelarilor etc. fara a zgâria si...

 • Clean Clean

  73,68 lei

  Este puternic concentrat ceea ce permite folosirea produsului in cantitati foarte mici Poate fi folosit atat cu apa calda cat si cu apa rece Nu contine hidrocarburi sau uleiuri minerale, deci este perfect pentru folosire in sisteme cu reciclare a apei Nu contine silicon.

 • Clean Clean

  8,41 lei

  Protejeaza bordul auto fara redarea de reflexii in parbriz. Curata, parfumeaza si invioreaza culoarea bordului auto. Se aplica pe suprafata bordului si pe toate elementele din plastic ale interiorului auto ce prezinta suprafete murdare. Reda aspectul initial. Ambalat in flacon de 200 ml prevazut cu pulverizator, poate fi aplicat si manevrat cu usurinta.

 • Clean Clean

  10,71 lei

 • Clean Clean

  12,51 lei

  Aplicatii: Dacia 1200,1310

 • Clean Clean

  11,85 lei

  Filtrele de aer Clean-clean TM, fac parte din gama filtrelor auto performante fiind renumite pe piata  pieselor si consumabilelor auto din SUA si Europa. Aceste filtre de aer sunt calitate Premium si sunt fabricate pentru brandul Clean-clean TM si care datorita inglobarii unei tehnologiei avansate precum si a calitatii superioare sunt apreciate atat de...